Skip to main content

TERMENI ȘI CONDIȚII

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. ITforEnergy, isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi accesata in aceasta pagina.

Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de ultilizare, si implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea si reprezinta intelegerea dintre parti.

Relatia dintre parti este guvernata de urmatoarele acte normative:

OG nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor

OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii

Legea nr. 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comerciantilor in relatia cu consumatorii si armonizarea reglementarilor cu legislatia europeana privind protectia consumatorilor

Legea 365/2002 privind comertul electronic

ITforEnergy garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (informare), pe site-ul https://www.itforenergy.ro/ si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau fara acordul prealabil scris al acesteia.

Intregul continut al site-ului https://www.itforenergy.ro/ – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date – este proprietatea ITforEnergy si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul ITforEnergy a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

Domeniul https://www.itforenergy.ro/ este detinut de catre ITforEnergy. Utilizarea acestei marci, a domeniului sau a numelor de comercializare, siglelor si emblemelor, in forma directa sau “ascunsa” (de tipul, dar nu limitat la, meta taguri sau alte tehnici de indexare, cautare web) fara permisiunea prealabila scrisa este interzisa si se pedepseste conform legii.

Informatiile prezentate pe https://www.itforenergy.ro/ apartin de ITforEnergy si au caracter informativ, nu comercial.

Contact

Acțiunile previzionate vor conduce la o mai bună conexiune între mediul public și cel privat (mediul academic, companii private, etc.) și vor pune bazele unei interacțiuni prin care actorii relevanți implicați să poată schimba idei și discuta concepte, într-o manieră facilă și sustenabilă.

Pentru detalii suplimentare referitoare la criteriile de eligibiliate, documentele de selecție, perioada de desfășurare a activităților nu ezitați să ne contactați.

Livia Nicoleta Staicu

Expert recrutare și menținere grup țintă nr. 1 din partea FPPG

Ioana Daniela Nuță

Expert recrutare și menținere grup țintă nr. 1